DE LA REGIMUL COMUNIST LA REGIMUL ILIESCU PDF

Published by on August 23, 2021
Categories: Education

25 Virgil Măgureanu with Alex Mihai Stoenescu, De la regimul comunist la regimul Iliescu: Virgil Măgureanu în dialog cu Alex Mihai Stoenescu (Bucharest: Rao. Mǎgureanu, V. & Stoenescu, A. M. () De la regimul comunist la regimul Iliescu (Bucharest, Editura RAO). Mica, A. () ‘Discussion on the Jiu Valley. Ion Iliescu, C.V. Tudor şi Adrian Păunescu – stâlpii de rezistenţă ai regimului comunist. 15 decembrie , de. adevarul. Devino fan. Adaugă această .

Author: Doulkis Vudojora
Country: Niger
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 14 February 2007
Pages: 107
PDF File Size: 18.66 Mb
ePub File Size: 1.86 Mb
ISBN: 157-2-70119-418-9
Downloads: 5839
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nanos

Dar lucrul cel mai grav era altul.

Nina si Ion Iliescu: iubire de la 18 ani

Dar gandeste-te si singur: Ea are multe calitati care mie imi lipsesc: A venit momentul ca aripa FSN2 sa o loveasca]. Mi se pare inadmisibil ca ceea ce s-a intamplat la Timisoara sa fie considerat OK de cei pe care eu i-am perceput ca fiind anticomunsti. In ce lume traim!

Ca sa nu mai vorbim de celelalte “interventii”: Toata stima, dle Caramitru! Daca e asa, de ce a fost respinsa distributia avutiei muncite de populatie, asa cum propusese Cojocaru? Eu nu stiu cat de serioase sunt gandurile tale legate de emigrare, dar daca iese Geaoana, regmiul, peste cativa ani dorinta ta de a emigra va creste puternic.

My New User Account. Nu ca adversarii lui, care …”s-au demascat!

Acum i-a venit scadenta. In felul acesta a asigurat decaderea partidului si astazi se culeg fructele otravite ale acestei tradari. Cel mai greu e sa raspunzi in fata ta, ceilalti n-au habar de ceea ce faci tu in intimitate, insa tu stii. Poetul, marele dizident aliat actualmente cu Iliescu, a facut totul in tara asta, dar tot.

  4TH EDITION DRACONOMICON 2 PDF

Caramitru stie cel mai bine toate jocurile care s-au facut acum 20 de ani a fost acolo in primele randuri daca nu vrea PSD-ul stie el de ce.

Maestre Ion Caramitru va transmit tot respectul meu si al multor oameni civilizati din aceasta tara. Sa-i explice Sarbu si Ciuhandu cum e cu “marea reconciliere istorica”, poate o intzelege omul Si daca ar fi asa, inca n-ar fi atat de rau.

Daca acest lucru se re cunoaste, de ce nu a platit statul roman despagubirile de rigoare, inainte sa retrocedeze castele. Rocard, ministrul de externe R. De ce nu a demisionat cind Miluta a batut palma cu Basescu ,comunist si el si suspect ca ar fi fost securist?

Au scos capul deabia prin ianuarie. Altfel s-ar pune intrebari despre legitimitatea CPUN].

Lansare de carte: ‘Noul aliat’ de George Cristian Maior

Domnule Caramitru, gestul d-voastra ,e speranta noastra, a romanilor, ca nu este totul pierdut. Si eu care-l credeam om de caracter!. Va urez mult succes in continuare!

Felicitari pentru pozitia d-voastra, faceti cinste lui Coposu, spre deosebire de altii tristi Sa traiti, Domnule Caramitru! Un gest onest si drept! Ne putem doar mira de un asemenea tupeu.

Regele Mihai, o nucă prea tare pentru propaganda comunistă

Alaturarea Ta protestului nostru ne onoreaza! Mi se pare inacceptabil sa accepti ca societate civila responsabila ca timp de o saptamana sa fie dat un film contrafacut nu s-a sesizat CNA, nu s-a sesizat protectia copilului, nici un ONG. Jos palaria dl Caramitru!! Halca trece de la lupi la sacali. Chiar daca nu se baga in politica, este consilierul sau “number one” si criticul sau cel mai sever. Cum ati cunoscut-o pe sotia dumneavoastra?

  MAKHZAN UL ASRAR PDF

Si trandafiri, si liliac Daca doriti sa va personalizati newsletter-ul si sa primiti alerta pe mail pentru aparitia acelor articole care va intereseaza sau doriti sa va dezabonati de la newsletter intrati dupa logare pe MyHotnews.

D’na Cornea a uitat ce a facut pt tara si isi urmeaza doar interesul. Uiti cine a condus tara, impiedicindu-ne cu tancurile sa o eliberam de paraziti.

EUscreen – Interview with Ion Iliescu

Jefuirea taranilor incepuse cu decretul 42 al FSN. Mai exista si politicieni cu coloana vertebrala!! Dl Caramitru Joi, 3 decembrie regimyl, Pe seara, noul stapin isi aduce echipa ].

Sotia mi-a si spus ca avem acumulate foarte multe fotografii acasa si ca trebuie sa le distrugem, ca sa nu ramana dupa aceea ticalosii care sa le foloseasca in fel si chip.

Ea este foarte ordonata, lucru care mie imi cam lipseste. Am redat relatarea, pentru eventuale verificari. Este un om slab,nu poti sti ce face in urmatoarele 5 minute vedeti dm Diaconu vizitele,pe ascuns,facute cam de trei ori in 6 luni la Moscova.